Ankara metrosunda hareketli dakikalar! Üniversiteli genç kız raylara düştü

Düzenleyen:
Ankara metrosunda hareketli dakikalar! Üniversiteli genç kız raylara düştü

YAŞAM Haberleri

Ankara’da Kızılay-Çayyolu metro hattında, Bilkent Üniversitesi öğrencisi N. isimli genç kadın rayların üzerine düştü. Yaralı olduğu öğrenilen öğrencinin kurtarılması için ekipler seferber oldu. Dakikalar önce ise, N. düştüğü yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. N.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Metro seferlerine ise yeniden başlandı.

Metro hattının Bilkent durağında yaşanan olayda, istasyonda bulunan Ankara Barosu'na üye avukat Şamil Demir "N., trenin ön tekerleri altımda sıkışmış. Ankara metrosunda hareketli dakikalar Raylara düşen üniversiteli kurtarıldı durumda" bilgisini verdi. Av. Demir'in verdiği bilgilere göre N., çevredekilerin sorularına yanıt verebiliyordu.

HASTANEYE KALDIRILDI DURUMU İYİ

Güvenlik görevlileri tarafından istasyon boşaltılırken N.'nin kurtarılması için ekipler seferber oldu. N. dakikalar önce bulunduğu yerden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan N.'nin durumunun iyi olduğu bildirildi. Metro seferlerine ise yeniden başlandı.

SÜRÜCÜNÜN DİKKATİ KURTARDI

Ankara Metrosu'ndan bir yetkili, sürücünün dikkatinin büyük bir felaketi önüne geçtiğine işaret etti. Yetkili, 'Vatman, bir kişinin düştüğünü görür görmez acil durum butonuna basıyor ve treni durduruyor. Bu trenlerin boş hali bile 200 ton... Allah korusun kayma yapması halinde çok acı bir tablo oluşabilirdi" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...