Sigara ile bayıltıp cüzdan çaldılar

Düzenleyen:
Sigara ile bayıltıp cüzdan çaldılar

YAŞAM Haberleri

​Ankara'dan Eskişehir'e gezme amacıyla gelen 2 şahsı, sigaranın içerisine koydukları uyuşturucu madde ile bayıltarak cüzdan çalan 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya başka suçlardan tutuklu olarak yargılanan S.T. (21) ve E.U. (16) ile avukatları katıldı. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen sanıklar beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti sanıkların mevcut hallerinin devam etmesine ve O.Ö.'nün zorla getirilmesine karar verirken duruşmayı dosyadaki eksiklerin giderilmesi için 26 Nisan tarihine erteledi. 

Olayın geçmişi 
Ankara'dan Eskişehir'e gezme amacıyla gelen Haşim D. (18) ve Ümit B. (19) Tepebaşı ilçesine bağlı Zafer Mahallesine gitti. Burada S.T. ile karşılaşan Haşim D., uzatılan sigaradan içti. Sigarayı içtikten kısa bir süre sonra fenalaşan Haşim D. bayılarak yere düştü. Bnun ardından orada bulunan sanıklardan O.Ö., bayılan Haşim D.'nin cebinden cüzdanını çaldı. Bunu gören Ümit B., O.Ö.'nün peşinden gitmek istedi fakat orada bulunan E.U. elindeki tornavidayı göstererek izin vermedi. Olayın ardından Haşim D. ve Ümit B. şikayetçi oldu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...