Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Askeriyeyi tehdit etti

/ Kaynak: İHA
Askeriyeyi tehdit etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çanakkale'de, jandarmaya ait 156 no'lu telefon hattını arayarak "Oraya bomba atacağım" dediği öne sürülen çocuk, yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bir kişi, 156'yı sürekli arayarak hattı meşgul etti. Telefondaki kişinin, jandarma görevlisine 'oraya bomba atacağım' demesi üzerine jandarma yetkilileri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Emniyet Müdürlüğü haber merkezi görevlileri de, ilk olarak arama yapan telefonu belirledi. Aramanın ankesörlü bir telefondan yapıldığı tespit edilirken, ardından MOBESE kameralarıyla telefon kulübeleri tarandı. Polis ekipleri, yaşı küçük olan bir kişinin sürekli telefonda konuştuğunu görünce, durumu yakın olan ekiplere bildirdi. 156 görevlisi telefondaki kişiyi oyalarken, polis ekipleri de küçük yaştaki kişiyi suçüstü yakaladı. Hakkında başka suçtan da arama kaydı bulunduğu öğrenilen küçük çocuk, polis ekiplerine teslim edildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...