Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir hafta önce işten ayrılan genç intihar etti

Düzenleyen:
Bir hafta önce işten ayrılan genç intihar etti

YAŞAM Haberleri

Denizli Pamukkale'de bir süredir maddi sıkıntı çektiği öğrenilen 24 yaşındaki Tolunay C. yalnız yaşadığı evde intihar etti.

Satış temsilcisi olarak çalıştığı kuruyemiş firmasından, geçen hafta ayrıldığı öğrenilen Tolunay C., bugün saat 15.00 sıralarında arkadaşları tarafından yalnız yaşadığı Pamukkale ilçesi, Anafartalar Mahallesi'ndeki evinde iple tavana asılı halde ölü bulundu.

"BURAYA KADAR"
Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine gelen ekipler, son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşadığı belirlenen Tolunay C.'nin 'Buraya kadar' yazılı bir not bırakıp, intihar ettiğini belirledi. Bekar olan Tolunay C.'nin cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, Tolunay C.'nin intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...