Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlginç evlilik tekifini, kız arkadaşı reddetti

/ Kaynak: İHA
İlginç evlilik tekifini, kız arkadaşı reddetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Selçuk ilçesi ilginç bir evlenme teklifine daha şahit oldu.

Selçuk ilçesi ilginç bir evlenme teklifine daha şahit oldu. Arabasına "Benimle evlenir misin?" yazdırarak Antalya'dan Selçuk'a gelen Tanju Gül, Selçuk Belediyesi'nde çalışan kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı. Ancak, genç kız evlenme teklifini reddedince Tanju Gül bu durumdan büyük üzüntü duydu. nbsp;Antalya'da oturan Tanju Gül, son model araba satın aldıktan sonra arabasını çiçekçiye götürerek süsletti. Bir süre önce tartıştığı kız arkadaşının gönlünü almak ve hayatının geri kalanını onunla yaşamak için evlenme teklifi etmeye karar verdiğini ifade eden Tanju Gül, önce kız arkadaşının çalıştığı işyerine çiçek yolladığını daha sonra ilginç bir evlenme teklifiyle kız arkadaşının karşısına çıkmak istediğini söyledi. Genç delikanlı, yeni aldığı arabasını çiçekçiye götürerek "Benimle evlenir misin?" ve arabanın her yerine "Evet" yazdırarak kız arkadaşının çalıştığı Selçuk Belediyesi hizmet binası önüne geldi. Burada mesai saatinin bitmesini bekleyen Tanju Gül'ü gören belediye çalışanları böyle bir teklifin kime yapılacağını merakla beklemeye başladı. Ancak genç delikanlının kız arkadaşı son anda belediye binasından çıkarak son derece güzel süslenmiş olan arabaya yaklaştı ve onu bekleyen eski erkek arkadaşı Tanju Gül'e; "Sen ne yapmaya çalışıyorsun, lütfen arabanı da al ve buradan git" dedi.
İlk kez evlilik teklifi yapacağı kız arkadaşının kendisini bu şekilde reddetmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten genç delikanlı; "Sağlık olsun" diyerek memleketine döndü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...