Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mahir Ünal: CHP’de değişen bir şey yok

Mahir Ünal: CHP’de değişen bir şey yok

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, CHP’nin Zeytin Dalı Harekâtı’na yönelik eleştirilerine, “Hâlâ 15 Temmuz tavrı devam ediyor” cevabını verdi.

CHP’nin bu ülkeye ve ülke insanına yabancılaştığını belirten Ünal, hükûmet ve Genelkurmay Başkanlığının bu süreci çok iyi yönettiğine, siyasetin de bu sürece destek olması gerektiğine işaret etti. Ünal “Zeytin Dalı Harekâtı’na dönük anamuhalefetin tavrı son derece üzücü. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘Türk ordusu bir siyasi partinin emrinde değildir.’ ifadeleri. Devlet aygıtı milletin onayıyla, milletin seçtiği, milleti temsil eden siyasi irade tarafından çalıştırılır. Yarın CHP iktidar olursa CHP’yi bu millet seçmiş olur. CHP o zaman devlet aygıtını çalıştırır” dedi. Ünal, CHP’nin gelecek kongresinde, bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı’na ağza alınmayacak hakaretler kullanan, PYD’ye, YPG’ye, FETÖ’ye tek bir kelime etmeyen, TSK ile canını ortaya koyan insanlara düşmanlık eden yapıdan uzaklaşması temennisinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...