Grip deyip geçmeyin

Düzenleyen:
Grip deyip geçmeyin

SAĞLIK Haberleri

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, grip hastalığının, sıkça soğuk algınlığı, nezle hali ile karıştırıldığını söyledi. Birçok belirtileri benzer olmasına karşın grip enfeksiyonunun genel olarak daha ağır seyreden bir hastalık olduğunu belirten Uzm. Dr. Yetim, "Grip sırasında bir diğer enfeksiyon; sinüzit, orta kulak iltihabı, bronşit ve zatürre meydana gelebilir. O nedenle grip deyip geçmemek gerekir" dedi.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, grip hastalığının, sıkça soğuk algınlığı, nezle hali ile karıştırıldığını söyledi. Birçok belirtileri benzer olmasına karşın grip enfeksiyonunun genel olarak daha ağır seyreden bir hastalık olduğunu belirten Uzm. Dr. Yetim, "Grip sırasında bir diğer enfeksiyon; sinüzit, orta kulak iltihabı, bronşit ve zatürre meydana gelebilir. O nedenle grip deyip geçmemek gerekir" dedi. Kış hastalıklarında akla ilk olarak solunum yolları enfeksiyonlarının geldiğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yetim, "Bunların başında da grip gelir, bazen salgınlar halinde görülür.

 

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...