Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"İyi bir takımımız var, bunun da bizi hedeflere götüreceğine inanıyoruz"

Düzenleyen:
"İyi bir takımımız var, bunun da bizi hedeflere götüreceğine inanıyoruz"

SPOR Haberleri

Maçın ikinci yarısında hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderilen Marius Sumudica’nın yerine basın toplantısına katılan Kayserispor Yardımcı Antrenörü Hakan Ertürk, ligde ve kupada olumlu çıkışlarının devam ettiğini söyledi.

Maçın ikinci yarısında hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderilen Marius Sumudica’nın yerine basın toplantısına katılan Kayserispor Yardımcı Antrenörü Hakan Ertürk, ligde ve kupada olumlu çıkışlarının devam ettiğini söyledi. Ertürk, “Kupada ilk defa mağlup olduk. Kupanın bütün ayaklarında galip gelerek turları geçtik. Maçın başlarında tutuk başladık, ancak yine bu dakikalarda yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanmadık. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Son dakikada verdiğimiz pozisyonda golü yedik. İçeride oynayacağımız maçta bunu telafi edeceğiz. Kayserispor olarak çok iyi yoldayız. İyi bir takımımız var, bunun da bizi hedefe götüreceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...