Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bisiklet şampiyonu Mustafa Sayar da dopingli çıktı

Bisiklet şampiyonu Mustafa Sayar da dopingli çıktı

GÜNDEM Haberleri

Halter ve atletizmden gelen doping haberlerine şimdi de bisiklet branşı eklendi. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun şampiyonu Mustafa Sayar'da doping çıktı.

Halter ve atletizmden gelen doping haberlerine şimdi de bisiklet branşı eklendi. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun şampiyonu Mustafa Sayar'da doping çıktı. Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), nbsp; Torku Şekerspor adına ve 2013 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nu kazanan Türk bisikletçi Mustafa Sayar için basın açıklamasında bulundu. Açıklama şu şekilde: "Mustafa Sayar'ın Cezayir Turu'nda 11 Mart 2013'te verdiği idrar örneğinde EPO'ya rastlanmıştır. Sporcu bisiklet organizsyonlarında şu an için mücadele edemeyecektir. Sayar'ın B numunesinin açılması için başvuru hakkı bulunmaktadır." 2012 yılında yine Torku Şekerspor'dan Ivailo Gabrovski Tur'u kazanmış ve sonrasında yine doping çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...