Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP’nin önünde kendini ateşe verdi

CHP’nin önünde  kendini  ateşe verdi

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti hükûmetini eleştirmek için kendisini yakmaya çalışan bir eylemciye "Git kendini Saray'ın önünde yak" çağrısında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken bu sözlerinden sonra CHP yüzünden iflas ettiğini söyleyen heykeltıraş Ragıp Çiçen, Söğütözü’ndekiParti Genel Merkezi önünde kendisini yakmak istedi. İzmir Karabağlar Belediyesine 250 hektarlık alan için proje çalışması yaptığını ancak projenin iptal edilmesiyle alacaklarını tahsil edemediğini öne süren heykeltıraş Ragıp Çiçen, CHP önüne  gelerek Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediğini söyledi.  Yanında getirdiği benzinli bezi yakan Çiçen’e kendini yakacağı anda müdahale edildi.  Bu sefer üzerine benzin döken Çiçen, "Ben bugün burada ya ölececeğim, arabamla yanacağım ya da Kemal Kılıçdaroğlu buraya gelecek” diye bağırdı. Çiçen, olay yerine gelen Kılıçdaroğlu'nun korumaları ve polis ekipleri tarafından etkisiz hâle getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...