Lens, Bursaspor deplasmanında ilk 11'de

Lens, Bursaspor deplasmanında ilk 11'de

SPOR Haberleri

Şenol Güneş’in cezalı Babel’in yokluğunda şans vereceği Hollandalı yıldızdan beklentisi yüksek. Tecrübeli çalıştırıcı “Galibiyette rol almalısın” diyerek oyuncusunu motive ediyor

Murad Tamer        

Beşiktaş bugün Bursa deplasmanında şampiyonluk yolundaki en kritik virajlardan birini dönmeye çalışacak, gözler de Lens’te olacak. Hollandalı yıldız vatandaşı Ryan Babel’in kart cezalısı olması sebebiyle Bursaspor maçında ilk 11’de forma giyecek. Ligde ikinci yarıya üst üste iki maçını kazanarak başlayan Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş de oyuncusunu zorlu maç öncesi motive etmeye çalışıyor. Tecrübeli çalıştırıcı bire bir yaptığı görüşmelerde Lens’e “Bu maç bizim için çok önemli. Takım için ne kadar değerli olduğunu göstermelisin. Senden galibiyette rol almanı istiyorum” dedi. Bu sözler üzerine daha da hırslanan Lens’in idmanlarda istekli ve çalışkan görüntü çizdiği öğrenildi.

Atiba-Tosic yok
Öte yandan Bursa’ya cezalı Babel’den mahrum giden Beşiktaş’ta sakatlıkları düzelmeyen Atiba ve Tosic de kadrodan çıkarıldı. Şenol Güneş’in büyük ihtimalle orta sahada Medel’e, stoper bölgesinde ise Vida’ya forma vermesi bekleniyor. Hoca Tolgay’ı ön liberoda kullanırsa Medel’i stoperde değerlendirecek. Sakat olan ve bireysel çalışmalar yapan Tosic’in hafta sonu takıma katılacağı öğrenildi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında sakatlanan Gökhan Gönül’ün de durumu düzeldi. Gönül’ün yapılan kontrollerinde önemli bir sakatlığının olmadığı, tecrübeli oyuncunun Bursaspor maçında görev verilmesi halinde sahada olacağı belirtildi.

98. randevu
Süper Lig’in ikinci yarısına iki galibiyetle başlayan Beşiktaş, bugün Bursaspor ile deplasmanda saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. İki takım arasında yapılan 97 lig maçından 45’ini Beşiktaş, 16’sını Bursaspor kazandı, 36 maç da berabere sonuçlandı. Rekabetteki son 9 maçı kazanan siyah-beyazlıların ligdeki 133 golüne, yeşil-beyazlılar 86 golle karşılık verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...