Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kilis Belediye Başkanı Kara'dan İHA’ya geçmiş olsun ziyareti

Düzenleyen:
Kilis Belediye Başkanı Kara'dan İHA’ya geçmiş olsun ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PYD/PKK tarafından dün Kilis Kent merkezine atılan roketin isabet ettiği ve İhlas Haber Ajansı (İHA) ofisinin bulunduğu binanın çatısına da çarparak yandaki hana düşen roketli saldırı sonrası, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ve AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Terör Örgütü PYD/PKK tarafından Suriye tarafından Kilis Kent merkezine atılan roket İhlas Haber Ajansı (İHA) ofisinin de bulunduğu binanın çatısına isabet ederek yan taraftaki Hana düşmüştü. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ve AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İrfan Altıkardeş, Görüntülü Haberler Müdürü Esra Şimşek, İHA Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın ve İHA Kilis Temsilcisi Mehmet Ali Dağ’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. "Dimdik ayaktayız" mesajını veren Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, “Burada çalışan basın mensuplarımıza büyük geçmiş olsun. Ordumuz bizim sınırlarımızı terör örgütlerinden temizlemek ve buradaki Suriyeli misafirlerimizi güvenli bir şekilde kendi yurtlarına döndürmek için Zeytin Dalı Operasyonunu başlattılar. Bu operasyondan en çok sınır ili olmasından dolayı Kilis etkileniyor. Kilis’e terör örgütü hedef gözetmeksizin füzeler atıyor. Teröristlerin hedefi bizim yılmamız, ama biz her zamankinden daha fazla birbirimize kenetlendik. Dimdik ayaktayız. Esnafımız teröristlere inat dükkanlarının önünde oturuyorlar. Bizim kimseden korkumuz yok. Kilis halkı devletinin ve milletinin yanındadır. Her Türk asker doğar misali Kilis halkının tamamı askerdir. Cumhurbaşkanımızın yanındayız” dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ise, En kısa zamanda bu zor günlerin geçeceğini belirterek, “Dün roketin isabet ettiği bu binada bulunan herkese geçmiş olsun diyorum. Rabb'im içinde bulunduğumuz bu günleri tez zamanda sona erdirsin. Teröristlerin amacı halkımızı yıldırmaktır. Ama görüyorsunuz Kilis halka bunlara prim vermiyor. Bu günler birilerinin bitişinin işaretidir” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...