Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaşlı Vagner Love, idman maçında 7 gol attı

Düzenleyen:
Beşiktaşlı Vagner Love, idman maçında 7 gol attı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, idmandaki çift kale maçta 7 gol 4 asist yaptı.

 Alanyaspor'dan transfer edilen Vagner Love, Beşiktaş'a çabuk uyum sağlamakla kalmadı, aynı zamanda farkını da hemen ortaya koydu.

Love'un, Kara Kartal'ın son idmanında coştuğu, performansıyla teknik heyetin büyük beğenisini kazandığı bildirildi. Dar alanda yapılan çift kale maçta Brezilyalı oyuncunun toplamda 7 gol attığı ve 4 de gol pası verdiği öğrenildi. Takımda hiç yabancılık çekmeyen Brezilyalı yıldızın, vatandaşı Anderson Talisca ile uyumunun oldukça iyi olduğu ifade edildi.

YEDEK SOYUNACAK

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Bursa karşılaşmasında tecrübeli golcüyü yedek soyundurması ve maçın gidişatına göre Alvaro Negredo'nun yerine sahaya sürmesi bekleniyor. Sambacı'nın, hocasıyla yaptığı ikili görüşmede de, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Ne zaman görev verirseniz, oynamaya hazırım" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...