Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Geri dönüşüm fabrikası alev alev yandı

Geri dönüşüm fabrikası alev alev yandı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Karatepe ilçesinde çıkan yangında elektronik atık geri dönüşüm fabrikası alev alev yandı. Zaman zaman patlamaların olduğu yangın, yanda bulunan hurda kağıt fabrikasının bir bölümüne de sıçradı.

Yangın, gece saatlerinde Karatepe, Çepni Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere elektronik atık geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi fabrikada bulunan soğutucular ve çalışanlar yaptı. Yangının giderek büyümesi ve yan taraftaki hurda kağıt fabrikasına sıçraması ile çalışanlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çevre Karatepe’den ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Bu esnada yanan alandan gelen patlama sesleri paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangını yarım saatte kontrol altına aldı.
Yangın sonucu fabrikalarda maddi hasar meydana geldi. Ekipler yangının çıkış nedenini bulmak için inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...