Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Döne Teyze katil için idam istedi

Döne Teyze katil için idam istedi

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 5 yıl önce 52 kişinin öldüğü saldırıda kızını ve torununu kaybeden, ağıt fotoğrafıyla acının sembolü olan Döne Kuvvet, katliamın faili Mihraç Ural'ın Soçi'deki Suriye zirvesinde görülmesine tepki gösterdi.

Katliamının yaşandığı günü hatırlamak istemediğini anlatan Kuvvet, “O günler geçsin, bir daha gelmesin” yorumunda bulundu. Döne Kuvvet, 3 ayda bir Reyhanlı katliamı davasına katıldıklarını hatırlatarak, “Mihraç Ural'ın Suriye zirvesine katılması hiç normal değil. Bu kadar insanımızı öldürdü, normal mi? Sürekli davalara katılıyoruz. Bize 'öldü' diyorlar. Demek ki ölmemiş, yaşıyor. Biz kendisini ölü biliyoruz. Kendisini asmak istiyoruz, idam istiyoruz. Allah hükümetimize zarar vermesin. Kanımızın son damlasına kadar hükûmetimizin arkasındayız. Bize ne düşerse başımızın üstünde yeri var”  diye konuştu.
Döne Kuvvet, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini söyleyen Döne Kuvvet, Afrin'den atılan roketlerle her gün Reyhanlı patlaması anılarını hatırladıklarını belirterek, “Devletimiz, hükümetimiz güçlü. Bugünleri de aşarız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...