Fransa'dan skandal YPG/PYD paylaşımı!

Düzenleyen:
Fransa'dan skandal YPG/PYD paylaşımı!

DÜNYA Haberleri

Avrupa'nın önde gelen haber ajanslarından Agence France-Presse bir skandala imza attı. YPG’li teröristlere destek verircesine onların söylediklerini haberleştirdi. Türkiye’yi DEAŞ ile bir tutarak büyük bir algı operasyonunun parçası oldu.

Fransa'da bir haber ajansı, terör örgütü YPG/PYD'li teröristlerin söylediklerini doğru diye gösterdi. Fransa ve dünyada geniş kitlelere ulaşan haber ajansı 'Agence France-Presse', Afrin'deki teröristlere ve yandaşlarına mikrofon uzattı.

PYD paçavralarıyla ekrana gelen kadın terörist, Türk güçlerinin insanlık dışı davranışlarda bulunduğunu iddia etti. Türkiye'nin yaptıklarının DEAŞ'ın yaptıklarıyla aynı olduğunu söyleyerek algı operasyonu yapmaya soyundu.

Mücadelelerinden asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen terör örgütü YPG yandaşları, 'onurlarını' kurtarmak için Türk güçlerine sonuna kadar direneceklerini dile getirdi. 

Fransa'dan skandal YPG/PYD paylaşımı!

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...