Rusya lideri Putin yine şaşırttı

Rusya lideri Putin yine şaşırttı

DÜNYA Haberleri

Vladimir Putin, yine ses getirecek görüntülere imza attı. Rusya Devlet Başkanı bu sefer de küçük bir denizaltı kullanırken görüntülendi.

Rusya Devlet Başkanı bu sefer de küçük bir denizaltı kullanırken görüntülendi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yine ses getirecek görüntülere imza attı. Daha önce F1 aracı süren, Judo eğitim DVD'si çıkartan, yarı çıplak ava çıkarak fit vücudunu gösteren, Rusya'nın yeni nesil hayalet uçağı bizzat sürerek basına tanıtan, dalgıç ekipmanlarıyla dalarak tarihi eser bulan vb... Vladimir Putin, nbsp; her ne kadar daha önce yaptığı işlerin yanında biraz sönük kalsa da- ufak bir denizaltı sürerek medyada yine ses getirdi. Finlandiya körfezinde kullandığı mini denizaltıyla 60 metre derinliğe dalan Rusya Devlet Başkanı, 1869'da batan Çarlık Rusya'sı Donanması gemisi Oleg'in batığını inceledi. Batığın St.Petersburg şehrinin 180 km batısında olduğu bildirildi.
TARİHİ ESER BULMUŞTU
Daha önce dalgıç ekipmanları giyerek beraberindeki ekiple dünyanın en derin gölü olan Baykal Gölü'ne dalan Putin, gölün dibinde iki adet arkeolojik eser bulmuştu. Putin'in, iyi arkeolojik eserleri elleriyle koymuş gibi bulması medya tarafından eleştirilmiş, daha sonra bu eserlerin oraya yerleştirilmesinin itiraf edilmesi ülkede alay konusu olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...