Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollanda’da terör örgütü PYD/PKK yandaşları Türklere saldırdı

Düzenleyen:
Hollanda’da terör örgütü PYD/PKK yandaşları Türklere saldırdı

DÜNYA Haberleri

Hollanda'nın Rotterdam kentinde gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları, Türklere saldırdı.

Rotterdam çarşı merkezinde, pankart ve terör örgütü paçavraları ile  gösteri yapan PYD/PKK terör örgütü yandaşları, çarşıdaki Türklere saldırdı.

Terör örgütü yandaşları, polisin engellerine rağmen taşkınlık  çıkararak çarşıda bulunan Türklere saldırıda bulundu. Hollanda basınına da  saldıran terör örgütü yandaşları, görüntü çekmelerine izin vermedi.

Çok sayıda polisin bulunduğu gösteride, bazı terör örgütü yandaşları  gözaltına alındı. Ayrıca PYD/PKK yandaşlarını protesto eden bir Türk vatandaşı da  gözaltına alındı.

PYD/PKK yandaşları, geçen hafta başkent Amsterdam'da yaptıkları  gösteride iki Türk taksiciyi darp etmiş ve bir Türk gazeteciye saldırmıştı. Terör  örgütü yandaşları, Utrecht tren istasyonunda bu hafta yapılan gösteride ise Türk  bayrağı taşıyarak tepki gösteren Türk vatandaşlarına saldırı girişiminde  bulunmuştu.

PYD/PKK yandaşları, son dönemde Avrupa'da bir çok camiye de saldırı  düzenlemişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...