Bahçeli: Ay kalkanımız, dağlar süngümüzdür

Düzenleyen:
Bahçeli: Ay kalkanımız, dağlar süngümüzdür

POLİTİKA Haberleri

MHP Lideri Bahçeli, Mersin'de konuştu. Suriye sınırındaki gelişmeleri işaret eden Bahçeli, "Washington'ın amacı terör devleti inşa etmektir" dedi. Zeytin Dalı Harekâtı'nın başarısına da işaret eden MHP Lideri, Münbiç'in de teröristlerden temizlenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Ay kalkanımız, dağlar süngümüzdür" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de konuştu. Suriye sınırındaki gelişmeleri değerlendiren Bahçeli, "Washington'ın amacı terör devleti inşa etmektir. Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması esastır. ABD, suçüstü yakalanmıştır. Geri dönüş yoktur. Ok yaydan çıkmış, Türk'ün sabrı tükenmiştir. Ay kalkanımız, dağlar süngümüzdür. Kurulan tuzaklar birer birer bozulmaktadır. Bu dünyada hiçbir güç bizi yenemez. Karanlık hesap yapanlar bozguna uğrayacaklardır. Vur Mehmedim, vur ki dünya utansın. Afrin harekâtının başarısı her yönden görülmektedir. Afrin ile başlayan sınır temizliği Münbiç'i de kapsamalıdır. Asıl gaye, Suriye'de gerçek barışın tesisidir. Nerede bir terör unsuru varsa imha edilmelidir. Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)'nun içinde birçok Türkmen kardeşimiz de bulunmaktadır. ÖSO ile TSK arasındaki işbirliği elzemdir. ÖSO, vatan savunmasının bayrağını taşımaktadır. Teröristler şiddetle cezalandırılmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Türkiye hasımları ile yanak yanağa gelmesi utanç vericidir. CHP'liler PYD'ye terör örgütü diyememektedir. CHP operasyonu sulandırıyor. Türk Tabipler Birliği (TTB) hukuken gözden geçirilmeli, vatansever ellere teslim edilmelidir" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terörist unsurlara yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kararlılıkla sürüyor. Operasyonun başından bu yana bine yakın terörist etkisiz hâle getirildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...