Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünal: “CHP artık bir siyasi bir parti değil”

Düzenleyen:
Ünal: “CHP artık bir siyasi bir parti değil”

GÜNDEM Haberleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetiminin terör operasyonlarına yönelik tutumunu eleştirirken, “CHP artık bir siyasi bir parti değil” dedi.

Ünal, Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde yapılan Kahramanmaraş İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresine katıldı. Kapıda mehter takımı gösterisiyle karşılanan Ünal, operasyonların son terörist yok edileceğine kadar devam edeceğini ifade ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu’nu terör örgütlerine destek vermekle suçladı.
Fırat Kalkanı ile başlayan operasyonların Afrin Zeytin Dalı operasyonuyla devam ettiğini, gerekirse Münbiç’e gireceklerini kaydeden Ünal, “Bugün bizimle, bayrağımızla, toprağımızla, vatanımızla, birliğimizle ve onda gözü olan terör örgütü bile diyemeyenlerle bile maalesef aynı havayı teneffüs ediyoruz. Bugün artık yüzde 70 oranında yerli ve milli silahıyla mücadele eden ordumuz var. Daha 2012’de biz Kuzey Irak’a sınır ötesi harekatta bulunmak istediğimiz zaman Amerika bize sıcak istihbarat veremeyince, sınır ötesi harekatı yapamıyorduk. Niye biliyor musunuz? Çünkü İsrail’in verdiği insansız hava araçları vardı onlarda birkaç taneydi. Ana kumanda masasında İsrailli yetkili oturur, o görüntüyü alacak istihbaratı karargaha ulaştıracak oradan F 16 kalkacakta biz terörle mücadele edecektik. Ya da Amerika bize sıcak istihbarat verecekte, biz terörle mücadele edeceğiz. Şimdi hamd olsun insansız hava araçlarımızı kendimiz yapıyoruz. Silahlı insansız hava araçlarımızı kendimiz yapıyoruz ve şuanda biz insansız hava aracı teknolojisinde, Dünya’da 1 numarayız” dedi.

“Münbiç’e de gideceğiz”

Ünal, konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Eğer biz, Fırat kalkanı harekatını yapmasaydık, bir hançer gibi o terör koridorunu vurmasaydık bugün biz Afrin harekatını yapamazdık. Onlara biz şunu söyledik dedik ki, ‘Eğer biz bu riskleri almazsak, ödeyeceğimiz bedel daha ağır olacaktır.’ Eğer siz risk almazsanız, cesaretle yol yürümezseniz oyunlar bozulmaz kardeşlerim. Zor oyunu bozar. Biz Fırat kalkanından sonra Afrin’e başlayınca önce ne dediler, ‘Afrin’i yapamazsınız’ dediler. Şimdi ne diyorlar, ‘Münbiç’i yapamazsınız’. Münbiç’e de gideceğiz Allah’ın izniyle. Terör nerdeyse terörist neredeyse, sınır güvenliğimizi koruyarak o savaşı Türkiye’nin içine taşımak isteyenleri, o son teröristi bitirinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...