Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğba Özay’dan şoke eden açıklama: “Canlı bomba olup…”

Düzenleyen:
Tuğba Özay’dan şoke eden açıklama: “Canlı bomba olup…”

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve hayranlarıyla yine bu yol üzerinden temas kuran Tuğba Özay, kendisine sorulan "Bir günlüğüne ölümsüz olsan ne yapardım? " sorusuna şoke eden bir cevap verdi: "Canlı bomba olup, uyuşturucu satan, kadına şiddet uygulayan, çocuklara ve hayvanları taciz edenleri bir araya toplayıp hepsini havaya uçururdum..."

39 yaşındaki model ve oyuncu Tuğba Özay, verdiği röportajında şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Özay, “Bir günlüğüne ölümsüz olsam, canlı bomba olurdum, uyuşturucu satan, kadına şiddet uygulayan, çocuklara ve hayvanları taciz edenleri bir araya toplayıp hepsini havaya uçururdum” dedi.

“KEŞKE EŞİMDEN AYRILMASAYDIM”

Tuğba Özay, en büyük pişmanlığının ise İtalyan eşinden ayrılması ve Amerika’dan gelen modellik teklifini kabul etmemesi olduğunu söyledi. (Posta)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...