Seren Serengil cezaevinden çıktı

Düzenleyen:
Seren Serengil cezaevinden çıktı

MAGAZİN Haberleri

Tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle aldığı 3 gün zorlama hapis cezası sonrası 2 Şubat'ta Bakırköy Kadın Tutukevi'ne giren Seren Serengil, bugün cezaevinden çıktı. Teslim olma sürecini adeta reality şova çevirdiği için eleştirilen şarkıcı, herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Gülben Ergen'in şikayeti üzerine 3 günlük zorlama hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil, cuma günü cezaevine girmişti. Cezasını çeken Serengil, bu sabah tahliye oldu.

Seren Serengil'in yanında şarkıcı Yaşar İpek vardı. Ünlü sunucu ve şarkıcı, hiç bir açıklama yapmadan aracıyla cezaevinden uzaklaştı.

"SİZİ ÇOK ÖZLEDİM"

Seren Serengil, hapisten çıktıktan sonra yaptığı ilk sosyal medya paylaşımına, "Allah'ım bir sağlık bilirdim bir de özgürlüğü öğrendim.Bu ikisinden kimseyi yoksun bırakma. Sizi de çok özledim. Programa yetişmeye çalışıyorum inşallah yetişirim" notunu yazdı.

Seren Serengil cezaevinden çıktı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...