iPhone çarpmasından öldü, Apple harekete geçti

iPhone çarpmasından öldü, Apple harekete geçti

TEKNOLOJİ Haberleri

Perşembe günü 23 yaşındaki Ma Ailun isimli 23 yaşındaki kadının iPhone 5'i şarj olurken kullanması sonucu elektrik çarparak hayatını kaybetmesi Apple'ı alarma geçirdi.

Perşembe günü 23 yaşındaki Ma Ailun isimli 23 yaşındaki kadının iPhone 5'i şarj olurken kullanması sonucu elektrik çarparak hayatını kaybetmesi Apple'ı alarma geçirdi. Çin'in batısındaki Xinjiang bölgesinde yaşayan Ma Ailun aynı zaman da Çin Güney Havayolları'da uçuş görevlisi olarak çalışmaktaydı. Telefonu şarjdayken görüşme yapan Ailun elektrik çarparak hayatını kaybetti. En azından polis böyle söylüyor. Apple ise bu olayın üzerine soruşturmaya bütün desteklerini vereceklerini ve çok üzgün olduklarını belirten bir açıklama yaptı. Bu olayın tek mi olduğu yoksa başka örneklerinin de bulunup bulunmadığı konusunda ise Apple yorum yapmaktan kaçındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...