Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

25 yaşından sonra kariyer isteği azalıyor

25 yaşından sonra kariyer isteği azalıyor

YAŞAM Haberleri

Jordan Weissmann isimli Atlantik yazarının son yaptığı araştırmalara göre 25 yaşından itibaren insanlardaki kariyer ve yükselme isteği azalıyor.

Jordan Weissmann isimli Atlantik yazarının son yaptığı araştırmalara göre 25 yaşından itibaren insanlardaki kariyer ve yükselme isteği azalıyor. Daha fazla sorumluluk üstlenmek yerine varolduğu pozisyonları korumak isteyen bireyler gittikçe düzenli ama uzayıp kısalmayacakları bir iş hayatını tercih ediyorlar. Bu hele aile kurulduktan sonra oldukça artıyor. 30 yaşından sonra ise hala yükselme arzusu taşıyanlar çok küçük bir kesim Yeni mezun gençler iş dünyasına hızlı bir başlangıç yapmakta. Dolayısı ile fazla çalışmak ve hızlı yükselmek ideallerine sahipler. Ama daha kıdemli ve tecrübeliler çalışmak ile yükselmenin doğru orantılı olmadığını düşünmekte. Bu da yükselme isteğini köreltiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...