Perilerin hedefi 6’da 6!

Düzenleyen:
Perilerin hedefi 6’da 6!

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda Belarus ve Estonya ile yapacağı maçlara hazırlanan A Millî Kadın Basketbol Takımımız Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başantrenör Ekrem Memnun, 10 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Belarus ile oynayacağımız karşılaşmanın gruptaki sıralama açısından son derece önemli olduğunu belirtirken, “Lig ve Avrupa kupalarında rekabetin en yoğun olduğu anda ara verilip bu maçlar oynanıyor. Kolay bir durum değil” dedi. 

Belarus’ta tanıdık yüzler

Şu ana dek 2’de 2 yaptıkları grubu namağlup tamamlamak istediklerini belirten Memnun, “Grupta 6’da 6 yaparsak rüya gibi bir şey olur. Belarus çok kaliteli ve tecrübeli bir takım. Türkiye liginde de oynayan Verameyenka, Snytsina, Papova gibi çok önemli oyuncuları var. Cumartesi günü mutlaka bizi iyi duruma sokacak bir sonuç almak istiyoruz. Maçı çok ciddiye alıyorum. Onun için en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...