Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama'dan baba Bush'a ödül

/ Kaynak: CHA
Obama'dan baba Bush'a ödül

DÜNYA Haberleri  / CHA

ABD Başkanı Barack Obama, eski Başkan George H. W. Bush'a yardımseverlik ödülünü takdim etti.

ABD Başkanı Barack Obama, eski Başkan George H. W. Bush'a Işık Noktaları Vakfı'nın yardımsever kişilere dağıttığı Günlük Işık Noktaları Ödülü'nü Beyaz Saray'da düzenlenen törenle takdim etti. Törene oğul Bush'un katılmaması dikkat çekti. Obama, törende yaptığı konuşmada, baba Bush'un yardım faaliyetlerinden övgüyle bahsetti. ABD'nin hizmet eden insanlar sayesinde çok daha iyi ve güçlü bir konumda olduğunu ifade etti. Hayattaki en yaşlı eski ABD başkanı olan 89 yaşındaki baba Bush, törene tekerlekli sandalye ile katıldı. Kurucusu ve halen onursal başkanı olduğu vakfın kendisine layık gördüğü ödülden dolayı memnuniyetini dile getiren Bush, Başkan Obama ve eşi Michelle Obama'ya konukseverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Ödül törenine oğul Bush'un (George W. Bush) katılmaması dikkat çekti. Bush'un geçtiğimiz hafta katıldığı bir televizyon programında Obama ile pek konuşmadığını ifade etmesi ABD basınında genişçe yer almıştı. Bush sebep olarak ise, Obama'nın çok meşgul, kendisinin ise emekli olmasını göstermişti.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...