Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu, YPG’ye hâlâ terör örgütü demedi

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu, YPG’ye hâlâ terör örgütü demedi

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelen bütün tepkilere rağmen terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD/YPG için terör örgütü tanımını yapmıyor.

Haber Merkezi ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP kurultayının ilk günü olan Cumartesi günü yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na seslenerek “Ey Bay Kemal, şimdi kongre yapıyorsun. PYD, YPG terör örgütü müdür? Yiğitsen açıkla. PKK terör örgütü müdür? Yiğitsen açıkla. Açıklayamazsın çünkü sen onların Meclis’teki temsilcileriyle kol kola dolaşan birisin” demişti. Erdoğan’ın çağrısına rağmen Kemal Kılıçdaroğlu o gün yaptığı kurultay açılış konuşmasında ve teşekkür konuşmasında PYD/YPG ile ilgili tek bir kelime bile etmedi. Aradan geçen 3 günde bu sessizliğini koruyan Kılıçdaroğlu’nun bugün yapılacak grup toplantısına konuya değinip değinmeyeceği merakla bekleniyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...