Medical Park Antalyaspor'un kombine fiyatları belli oldu

/ Kaynak: AA
Medical Park Antalyaspor'un kombine fiyatları belli oldu

SPOR Haberleri  / AA

MP Antalyaspor 2013-2014 yılında oynayacağı karşılaşmaların bilet ve kombine fiyatlarını açıkladı.

Medical Park Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig 2013-2014 yılında oynayacağı karşılaşmaların bilet ve kombine fiyatları açıklandı. Medical Park Antalyaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, kombine fiyatlarının Adopen kale arkası tribün 200 lira, Ceysu maraton tribün 500 lira, Rixos kapalı yan tribünler 1500 lira, Rixos kapalı orta tribün 2000 lira, Rixos VİP tribünü 5000 lira olacağı bildirildi. Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu kombinelerinin 22 Temmuz 2013 Pazartesi günü Biletix tarafından Hasan Subaşı Tesisleri'nde satışa çıkacağı ve 4 Ağustos'a kadar indirimli fiyatların geçerli olacağı kaydedildi. İndirimli kombine satışının yapılacağı tarihler arasında Adopen kale arkasının 150 lira ve Ceysu maraton tribününün 400 lira olarak satılacağının belirtildiği açıklamada, ''Rixos VIP tribün kombine satın alacak olan taraftarlar catering hizmeti ile aynı zamanda özel otopark kartına da sahip olacak. Kombinelere Bonus, Word, Advantage, Axess, Maximum ve CardFinans kredi kartlarına 6 taksit imkanı sunulacak'' ifadelerine yer verildi. Yeni Sezon bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi: nbsp;''Şampiyon olmuş takım maçları; Adopen kale arkası tribün 100 lira, Ceysu maraton tribün 125 lira, Rixos kapalı yan tribünler 150 lira, Rixos kapalı orta tribün 200 lira. Diğer Karşılaşmalar: Adopen kale arkası tribün 20 lira, Ceysu maraton tribün 50 lira, Rixos kapalı yan tribünler 100 lira, Rixos kapalı orta tribün 150 lira.'' nbsp;
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 bin kapasiteli Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nu dolduracaklarına inandıklarını belirterek, en az seyirciyle oynayacakları maçın 6 bin kişi olduğunu ve gelecek yıl geçecekleri 33 bin kişilik yeni stadın alt yapısını bu yıl kurmayı hedeflediklerini söyledi. Gencer, ''Yaptığımız başarılı transferle ve sportif başarıyla seyirci sayımızı her geçen gün artıracağız. Eski yıllarda olduğu gibi Antalyaspor dolu statlara karşı futbol oynayacak. Ben bunun olacağına bütün kalbimle inanıyorum. Bu yıl şehir Kaş'tan Gazipaşa'ya, Isparta'dan Burdur'a kadar bölgenin tüm dinamikleri harekete geçecek. Bu heyecan, bu çoşku lig maçları başladığında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'na yansıyacak inşallah'' diye konuştu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...