Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Afrin'deki sivil kıyafetli teröristler

Düzenleyen:
İşte Afrin'deki sivil kıyafetli teröristler

GÜNDEM Haberleri

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren 970 terörist öldürülürken, büyük kayıp veren örgüt Avrupa'dan destek almak için sivil yalanına sığınıyor.

Afrin'i işgal eden terör örgütü YPG/PKK, Türk Silahları Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na karşı ilçe merkezi çevresine hendekler kazıp savunma duvarları örüyor.

İşte Afrin'deki sivil kıyafetli teröristler

"SİVİLLER ÖLDÜRÜLÜYOR" PROPAGANDASI

Bunun yanı sıra kendilerini sivil gibi göstermeye çalışan teröristler, harekata karşı propagandasını "Siviller öldürülüyor" üzerine kurmayı planlıyor.

Alman Bild gazetesinin Afrin'deki muhabiri Julian Röpcke de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sivil kıyafetli 20'den fazla silahlı genç kadın saydım. Türkiye'nin öldürdüğü "sivilleri" daha birçok haberde okuyacağız gibi gözüküyor." sözleriyle PKK'nın yalanını ortaya çıkardı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...