Mısır'da göstericilere 'kendinize hakim olun' çağrısı

/ Kaynak: AA
Mısır'da göstericilere 'kendinize hakim olun' çağrısı

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'da gösterilerin çatışmaya dönüşmesinin ardından orduya ait helikopterlerden üzerinde 'kendinize hakim olun' yazılı bildiriler atıldı.

nbsp;Mısır'ın başkenti Kahire'de devam eden gösterilerin çatışmaya dönüşmesinin ardından Mısır ordusuna bağlı helikopterlerden Rabiatul Adeviyye meydanındaki göstericilere "Kendinize hakim olun, gösterileri durdurun" yazılı bildiri atıldı. Bildiride, "Ey Mısır'ın şerefli çocukları; çatışmalarda masum sivillerin öldüğünü ve yaralandığını biliyor musunuz? Araçlar ise yakıldı ve tahrip edildi. Bu gösterileri durdurun, kendinize hakim olun" denildi.Bildiride, "Bütün nbsp;bunlar, bazı günahkarların fetvaları ve sözleri neticesinde meydana geldi. Düşmanca masumları saldırganlığa iten insanlardan Allah hesap soracak. Masum insanların kanının akmasına neden olmayın. Bu ordunun, senin ordun olduğunu ve sana ya da bir başkasına yapılan tehditleri ve sindirme politikalarını kabul etmeyeceğini unutma!" ifadelerine yer verildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...