Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CNN yalanladı, 'Özür dilemedik'

CNN yalanladı, 'Özür dilemedik'

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da Bülent Arınç ile görüşen CNN İnternational'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Khosravi'nin özür dilediği iddia edilmişti. CNN twitter adresinden bu iddiayı yalanladı.

CNN İnternational'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Khosravi, Başbakan Yardımcısı Arınç ile görüştü. CNN International, AK Parti'nin Kazlıçeşme mitinginden bir kareyi "Türkiye'de hükümet karşıtı protestolar" başlığı ile dünyaya duyurmuştu. Her ne kadar fotoğrafın altında görüntünün AK Parti mitinginden olduğu belirtilse de konuyla ilgili tartışmalar yaşanmıştı. Görüşmede CNN'in bu konuda özür dilediği iddia edilmişti. Bu iddianın ortaya çıkmasından sonra CNN International PR'ın Twitter hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi: "CNN, Türkiye'de yaptığı yayının arkasındadır. Yaptığımız tarafsız yayın için özür dilemedik, dilemeyeceğiz de."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...