Serpil Örümcer'in son hâli üzdü

Düzenleyen:
Serpil Örümcer'in son hâli üzdü

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Berkant'ın uğruna Samanyolu'nu yazdığı Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Serpil Örümcer, şimdilerde yaşadığı perişan hayatla gündeme geldi.

Şarkıcı Berkant'ın uğruna 'Samanyolu'nu yazdığı Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Serpil Örümcer şimdi Bakırköy'de bir takıcıda tezgahtarlık yapıyor.

PERİŞAN HALDE YAŞIYOR

Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Serpil Örümcer'in son hali yürekleri sızlatıyor. Şarkıcı Berkant'ın uğruna Samanyolu'nu yazdığı ünlü oyuncu yıllar sonra ekranlardan uzak, perişan halde yaşıyor.

KIZI VE TORUNU İÇİN ÇIRPINIYOR

Geçim sıkıntısı yaşayan Serpil Örümcer kızı ve torununa bakmak için çeşitli işlerde çalışıyor. Daha önce 'Renkli Sayfalar' programında Örümcer'in rutubetten dökülen evinin görüntüleri yayınlanmıştı. Örümcer yaşadığı hayatı "Rüyamda görsem inanmazdım. Ne oldum deme ne olacağım de" diyerek özetlemişti.

Serpil Örümcer'in son hâli üzdü

Serpil Örümcer'in son hâli üzdü

Serpil Örümcer'in son hâli üzdü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...