Yargıtay'da 'Balyoz' mesaisi

Yargıtay'da 'Balyoz' mesaisi

GÜNDEM Haberleri

Aralarında eski kuvvet komutanlarının da bulunduğu 'Balyoz Davası'nın temyiz duruşması Yargıtay 9. Ceza Dairesi'nde dün başladı.

Aralarında emekli Oramiral Özden Örnek ile emekli orgeneraller H. İbrahim Fırtına ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 361 sanıklı ''Balyoz Planı'' davasının, Yargıtay 9. Ceza Dairesi'ndeki temyiz duruşması dün başladı. Duruşmaya; sanık avukatları, aileleri ve yakınları katıldı. Duruşmalar, savunmalar tamamlanıncaya adli tatilde de kesintisiz sürecek. Yargıtay binası önünde toplanan sanık yakınlarının izdihamı ise, nbsp;konser öncesi görüntüleri hatırlattı. Yargıtay 9. Ceza Dairesi Başkanı Ekrem Ertuğrul, "Burada kimsenin savunma hakkını kısıtlamayacağız, buna inanın" dedi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 256 sanık hakkındaki mahkumiyet kararlarının onanmasını istemişti. nbsp;

nbsp;Yargıtay'da 'Balyoz' mesaisi

"BALYOZ ADAM" EYLEMİ
Yargıtay'daki Balyoz duruşmasını takip edenler arasında bulunan 15 kişilik bir grup, Genelkurmay Başkanlığı önünde 'Duran adam' eylemi yaptı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...