Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gencebay: Arif Sağ ile dostluğumuz artık tamamen bitmiştir

Gencebay: Arif Sağ ile dostluğumuz artık tamamen bitmiştir

MAGAZİN Haberleri

Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği Başkanlığı (MESAM)'daki başkanlık görevinden istifa eden Orhan Gencebay, "Arif Sağ yarım asırdır dostumdu, fakat bu dostluk bitmiştir" dedi.

Orhan Gencebay, Fuat Güner, Suat Suna, Ahmet Selçuk İlkan ve Recep Ergül, düzenledikleri toplantı ile MESAM yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini açıkladı. Gencebay'ın Etiler'deki çalışma ofisinde bir araya gelen 5 sanatçı adına açıklamayı Gencebay yaptı. Gencebay, "Arif Sağ yarım asırdan fazladır dostumdu, bu dostluk artık bitmiştir. Son zamanlarda basına verdiği demeçlerde şahsıma hakaret eden, son derece saygısız ve gerçek dışı, saçma sapan, art niyetle verdiği bilgilerden dolayı, bu dostluğu kendisi bitirmiştir. Kendisine sağlıklar diliyorum" dedi. İstifa dilekçesinin maksatlı olarak sızdırıldığını vurgulayan Gencebay, "Etnik ve mezhepsel şeylerin gündeme getirilmesi utanç verici. Çok büyük gönül kırıcı" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...