Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sevgililer Günü’nde ev satılmıyor

Sevgililer Günü’nde ev satılmıyor

Ekonomi Haberleri

Sevgililer Günü için özel kampanyalar başladı. Yüzlerce marka bu özel güne birbirinden farklı kampanyalarla girerken konut sektörü de son yıllarda bu yarışa dâhil oldu.

Ancak konut projelerinde sevgililer gününde yüzde 20’ye varan indirimlere, bunun yanı sıra çiftlere sunulan Miami, Venedik gibi yurtdışı tatil hediyelerine rağmen şubat ayı, son 4 yıldır konut satışlarının en düşük seviyelerde yer aldığı bir ay olarak göze çarpıyor. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, konut sektörünün yeni ve ses getirecek kampanyalara imza atması gerektiğini söyledi. Özlü “Buradaki satışların artırılması Türkiye’nin hedeflediği toplam konut satışlarına da doğrudan etki edecek. Kampanyaların sadece bir haftalığına değil tüm aya yayılması ve ses getirecek düzeyde daha fazla ön plana çıkarılması gerekiyor” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...