Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gelen cezalar sonrası Bursaspor Devler Ligi kapısına dayandı. İşte muhtemel rakipler...

UEFA Tahkim Kurulu'nda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezalarının onanmasından sonra gözler Bursaspor'a çevrildi. Cezalarla Bursaspor'a Devler Ligi yolu açıldı. Bursaspor 19 Temmuz'daki kura öncesi CAS yürütmeyi durdurma kararı almazsa cezalar sonrası bu kuralarda yerini alacak. Yeşil-beyazlı ekibin muhtemel rakipleri de belli.
3.ÖNELEMEDE CİDDİ RAKİPLER
3.öneleme turundan kuraya girecek olan Bursaspor kura çekimine seribaşı olmayarak girerken, Olympique Lyon (Fransa), Zenit (Rusya), PSV (Hollanda), Metalist (Ukrayna), PAOK (Yunanistan) takımlarından biriyle bu turda eşleşecek.
PLAY-OFF TURU
Bursaspor'un bu turu başarılı bir şekilde geçmesi durumunda play-off turunda henüz kesinleşmemiş olsa da muhtemel rakipleri; Arsenal (İngiltere), Milan (İtalya), Lyon (play-offa kalırsa ve 3.önelemede eşleşme olmazsa), Schalke 04 (Almanya), Zenit (play-offa kalırsa ve 3.önelemede eşleşme olmazsa), PSV (play-offa kalırsa ve 3.önelemede eşleşme olmazsa) ve Metalist (play-offa kalırsa ve 3.önelemede eşleşme olmazsa) takımları. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...