Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Quaresma, Gökhan ve Atiba kararı

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan Quaresma, Gökhan ve Atiba kararı

SPOR Haberleri

Takımın çok yaşlandığını düşünen Beşiktaş yönetimi, 33 yaş üstü 3 futbolcunun yerine genç isimleri kadroya katmak için çalışmalara başladı.

Son yıllarda yeni sezon transfer çalışmalarına aylar öncesinden başlayan ve birçok başarılı hamle gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi yine erkenden düğmeye bastı.

TAKIMIN 1.5 SENELİK ÖMRÜ KALDI
Hem yönetim hem de teknik heyetin uzun analizleri sonrasında yaşı bir hayli ilerleyen mevcut takıma 1.5 senelik ömür biçildi.

2019'da takımdaki tecrübeli isimlerin büyük çoğunluğunun sözleşmelerinin bitecek olması sebebiyle siyah-beyazlılar kendi bünyesine adeta gençlik aşısı vuracak.

ATİBA, GÖKHAN VE QUARESMA YAŞLANDI
Kısa, orta ve uzun vadede geçerli olmak üzere bir planlama yapan yönetim öncelikle Atiba (35), Gökhan Gönül (33) ve Ricardo Quaresma (34)'nın  alternatiflerini kadroya katacak. Yaz transfer döneminin rotasını şimdiden çizen Beşiktaş Transfer Komitesi; sağ bek, kanat, orta saha ve forvet hattını tazelemek için çalışmalara başladı.

Hem mevcut kadronun istikrarını sürdürmek hem de 1.5 sene sonraki yenilenmiş Beşiktaş'ı oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar bu projenin ardından maddi olarak da rahat nefes alacak. Sezon sonunda UEFA'nın mali kriterlerinden kurtulacak olan Beşiktaş, yine aynı mali disiplin içerisinde yoluna devam edecek.

GURBETÇİLERE TAKİP
Takımdaki tecrübeli isimlerin yerlerini genç oyunculara bırakacak olması nedeniyle, yönetim oyuncu ücretlerini de ciddi ölçüde düşürmüş olacak. Cyle Larin gibi yetenekleri araştırmaya devam ederek, 1,5 sene sonra çok farklı bir Beşiktaş'ı vitrine çıkaracak olan siyah-beyazlılar bu kapsamda genç gurbetçileri de transfer radarına alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...