Moussa Sow, 'Gitmiyorum'

Moussa Sow, 'Gitmiyorum'

SPOR Haberleri

Sow, dün İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra soluğu Topuk Yaylası'nda aldı. Takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da yalanladı.

Fenerbahçe'den ayrılacağı konuşulan Moussa Sow, taraftarların yüreğine su serpti: Bir yere gitmiyorum! Senegalli oyuncu hakkında birçok iddia ortaya atılmış, F.Bahçe'nin de bu süreçte sessiz kalması 'ayrılık' iddialarını güçlendirmişti. Fransız ve İngiliz basınında çıkan "Liverpool, F.Bahçe'yle 15 milyon euroya Sow için anlaştı" haberleri henüz manşetlerdeki yerini korurken İstanbul'a gelen Sow, Avrupalıları yalancı çıkardı. Senegalli gol makinesi, "Buraya geldiğim ilk günden beri çok mutlu olduğumu söylüyorum. Ancak yönetim beni göndermek isterse ayrılırım. Coşkulu F.Bahçe taraftarı önünde oynamayı çok seviyorum. Türkiye'de hayatımın en güzel dönemlerini yaşıyorum. Sözleşmemin sonuna kadar F.Bahçe'de forma giymek ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum" diye konuştu.
CARDOZO GERÇEĞİ
Türkiye'nin Müslüman bir ülke olmasının F.Bahçe'yi tercih etmesinde büyük önem taşıdığını hatırlatan Sow, "Düşüncelerimi hiçbir zaman saklamadım ve hissettiklerimi dile getirmekten de çekinmedim. Evet, bir gün Premier Lig'de forma giymek isterim ama şu anda tek isteğim F.Bahçe ile başarılar yaşamak. Bu sözleşmemin sonuna kadar devam edecek, sonrasını Allah bilir" ifadelerini kullandı. Bu arada, önceki gün Başkan Aziz Yıldırım'ın taraftarlara verdiği Cardozo müjdesini kulübün sitesinden yalanlayan sarı-lacivertlilerin Benfica'dan gelecek cevabı beklediği öğrenildi. "Başkanımız perşembe derken, takımımızın bir sonraki açık antrenmanın gününü kast etti" şeklinde yapılan açıklamanın, transferin perşembe gününe yetişmeme ihtimaline karşılık yapıldığı, Paraguaylı yıldızla temasların sürdüğü belirtildi. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Yobo'ya yol göründü
Başkan Aziz Yıldırım'ın "Senden memnunuz. Gitmeyeceksin" dediği Yobo'nun kiralanması gündemde. Yabancı kontenjanının düşmesi ve Bruno Alves'in transferiyle forma şansı azalan Nijeryalı için G.Antep'in devreye girdiği öğrenildi. Yobo'nun bu sezon sarı-lacivertli formayı giymesi pek mümkün görünmüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...