Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cep telefonu aboneleri taahhütlerine ulaşabilecek

/ Kaynak: CHA
Cep telefonu aboneleri taahhütlerine ulaşabilecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / CHA

Cep telefonu abonelerinin sözleşmeleri ve taahhütnamelere GSM firmalarının internet adreslerinden ulaşabileceğini açıkladı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonu abonelerinin sözleşmeleri ve taahhütnamelere GSM firmalarının internet adreslerinden ulaşabileceğini açıkladı. Uygulama, şimdilik önümüzdeki eylül ayından itibaren abonelik sözleşmesi imzalayacak cep telefonu abonelerini kapsayacak. nbsp;BTK, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun kararı ile 1 Eylül 2013 tarihinden sonra imzalanan abonelik sözleşmeleri ve bu sözleşmelere bağlı taahhütnamelerin suretlerine; söz konusu abonelik sözleşmeleri ve taahhütnamelerin imza olunmasının sonrasındaki en geç 3 ay içerisinde, abonesi bulundukları işletmecilerinin internet siteleri üzerinden erişebilme imkanı getirildiğini duyurdu. nbsp;BTK'dan yapılan açıklamada, "Bununla birlikte söz konusu kurul kararı ile 1 Eylül 2013 tarihinden önce imzalanmış olan abonelik sözleşmelerinin ve bu sözleşmelere bağlı süresi devam eden taahhütnamelerin işletmecilerinin internet siteleri üzerinden 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren erişebilme imkanı getirilmiştir." denildi.
TEKNOLOJİ
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...