Balyoz davasndaı ikinci gün

Balyoz davasndaı ikinci gün

GÜNDEM Haberleri

Balyoz Planı davasının temyiz duruşmasının ikinci günü başladı. Duruşma, saat 9.00'da başladı. Duruşmaya sanık avukatları ile bazı aileler katılıyor.

Yargıtay'da, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek ve eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın da bulunduğu Balyoz Planı davasının temyiz duruşmasının ikinci günü başladı. Duruşma, saat 9.00'da başladı. Duruşmaya sanık avukatları ile bazı aileler katılıyor. Duruşma başlarken Mahkeme Başkanı Ekrem Ertuğrul, "Yeni bir güne başlıyoruz. Duruşmanın disiplin içinde ve hoş bir şekilde geçmesini diliyorum. Burada mevcut duruşma listesinde müdafilerin yerine savunma yapacağını iddia eden avukatların durumlarını dün de açıklamıştık. Listedeki avukatlar, savunmalarını yaptıktan sonra bir belirleme yapacağız veya yeni bir liste yapılacak. Bu liste bittikten sonra tekrar bir açıklama yapacağız. Soyadına göre liste oluşturacağız." açıklamasında bulundu. nbsp; Duruşmada, sanık eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına'nın avukatı Kazım Yiğit Akalın, savunmasına kaldığı yerden devam ediyor. Akalın, 60 sanık adına hazırlanan ve 404 sayfadan oluşan savunma metnini okuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...