Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'li General Münbiç'te aşiretleri ziyaret etti

Düzenleyen:
ABD'li General Münbiç'te aşiretleri ziyaret etti

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Suriye ve Irak'taki operasyonlarından sorumlu Generali Paul Funk, teröristlerle yaptığı görüşmelerin ardından PYD/PKK'ya destek veren aşiretlere de teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Irak'ı, Afganistan'ı karıştıran ABD bu sefer de kirli planlarını Suriye üzerinde uyguluyor. Daha önce Orta Doğu'yu bataklık haline getiren ABD, şimdi de Suriye'de PYD/PKK ve aşiretleri kullanarak çirkin emellerini hayata geçirmeye çalışıyor.

AŞİRETLERE ZİYARET
ABD'nin Suriye ve Irak'taki operasyonlarından sorumlu Generali Paul Funk, çarşamba günü üst düzey komutanları ile birlikte Münbiç'e gelmiş, beraberinde getirdiği basın ordusu ile propaganda faaliyetleri gerçekleştirmişlerdi.

Bölgede hayata geçirilmeye çalışılan kirli plan, plan ortaklarının birinin PYD birinin PKK olmasından zaten ortaya çıkıyordu, ancak bugün ortaya çıkan bir detay, bu kadarı da olmaz dedirtti. ABD'li General Funk'ın PYD/PKK'ya destek veren ve destek vermesi istenilen aşiretleri Münbiç'te bir araya getirdiği ve istişare toplantıları yaptığı ortaya çıktı.

AŞİRETLERDEN TÜRKİYE KARŞITI PROVOKATİF HAREKETLER
Amerikalı general Paul Funk başkanlığında bir heyet Münbiç'te terör örgütü PYD/PKK ve ona destek veren aşiretleri ziyaret ettiği ortaya çıkarken, bu durum "Aşiretler Türkleri yeniden sırtından vurdu" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Birinci Dünya savaşı'nda İngilizlere Orta Doğu kapısını aralayan ihaneti, günümüzde de ABD, PYD/PKK bloğuna hizmet etmeye devam ediyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...