Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yahudilerden Beyaz Saray'da 'Trump'ı kutsama' ayini

Düzenleyen:
Yahudilerden Beyaz Saray'da 'Trump'ı kutsama' ayini

GÜNDEM Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump için ABD'li Yahudiler Beyaz Saray'da kutsama ayini gerçekleştirmişti. Salom gazetecisi yöneticilerinden Selin Nasi fotoğrafın anlamını sosyal medya hesabında anlattı.

Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump'ın göreve geldiği ilk günden bu yana ilişkilerde çatırdamalar yaşanıyor. Gerek toplumun tepkisi, gerek Trump'ın kendi kabinesinde yaşadığı problemler yönetim katında huzursuzluklara yol açıyor. Buna karşı ABD'li Yahudi toplumları Trump'a Beyaz Saray'da kutsama ayinleri gerçekleştirerek desteklerini gösteriyor.

ŞALOM YÖNETİCİSİ AÇIKLADI
Geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde çekilen bu fotoğraf Şalom Gazetesi yöneticilerinden Selin Nasi tarafından sosyal medya hesabından yorumlandı. Fotoğrafa anlam veremeyenler için açıklama notuyla paylaşım yapan Nasi, Yahudilerin Başkan Trump’a dokunup dua ettiklerini belirtti.

Yahudilerin, Trump göreve gelmeden önce onu desteklemediklerini belirten Nasi, buna rağmen göreve gelişi sonrasında bu grup ile ilişiğini kesmediği, aksine yardımcısı Mike Pence üzerinden temas sağladığını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...