Adebayor: Başakşehir'de mutluyum

Düzenleyen:
Adebayor: Başakşehir'de mutluyum

SPOR Haberleri

Adebayor, bir taraftarın "Fenerbahçe'ye gelsene" teklifine, "Size sayı duyuyorum ama gelmem. Başakşehir'de iyiyim" şeklinde cevap verdi.

Başakşehir'in Togolu futbolcusu Emmanuel Adebayor, kendisine ait Facebook hesabından canlı yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtladı.

FENERBAHÇE'YE GELSENE
Bir taraftarın 'Fenerbahçe'ye gelsene' çağrısına 'Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum ama gelmem Başakşehir'de iyiyim, teşekkürler' cevabını veren Adebayor, 'İstanbul'da hayat nasıl gidiyor?' sorusu karşısındaysa "Her şey harika... İstanbul'da keyfim yerinde" dedi.

CANLI YAYINI, 24 SAAT İÇİNDE 70 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ İZLEDİ
Dans etmeyi çok sevdiğini ve her fırsatta bunu yapmaya devam ettiği de gelen sorulara verdiği cevaplar arasındaydı. 24 saat içinde 70 binin üzerinde kişinin izlediği videoda futbolcuya 4 bine yakın soru yöneltildi, Adebayor yarım saat içinde bunların bir kısmını cevapladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...