Türk bayan mühendisin yaptığı stadyum açıldı

/ Kaynak: CHA
Türk bayan mühendisin yaptığı stadyum açıldı

DÜNYA Haberleri  / CHA

İsveç'in başkenti Stockholm'de Türk kızı Yelda Ugan'ın da yapımında görev aldığı Tele 2 Arena stadı muhteşem bir gösteri ile kapılarını açtı

İsveç'in başkenti Stockholm'de Türk kızı Yelda Ugan'ın da yapımında görev aldığı Tele 2 Arena stadı muhteşem bir gösteri ile kapılarını açtı. Açılış töreninde İsveçli pop sanatçısı Danny Saucedo konser verdi. Konseri izleyen 6 bin kişi, çektikleri fotoğrafları aynı anda sosyal paylaşım sitelerine yükledi. Stadyumun iki hafta önce yapılması planlanan açılışı, tesis yakınında bir bomba bulunması sebebiyle ertelenmişti. nbsp;İsveç'in en büyük inşaat şirketi PEAB'ın bünyesinde mühendislik yapan Türkiye kökenli 27 yaşındaki Yelda Ugan, 40 bin kişilik Tele 2 Arena futbol stadyumunun sağlamlığı ve kalite kontrolü, çevre düzeni ile ilgili hayati konularından sorumlu olarak mühendislik ve denetim görevini üstlenmişti.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...