Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milan Baros Antalyaspor'da, sıra Semih Şentürk'te

- Güncelleme:
Milan Baros Antalyaspor'da, sıra Semih Şentürk'te

GÜNDEM Haberleri

Antalyaspor ile prensip anlaşmasına varan Milan Baros, son detayları konuşmak için menajeri Pavel Paska ile Antalya'ya geldi.

Galatasaray ile olan sözleşmesi feshedildikten sonra Çek Cumhuriyeti Ligi takımlarından Banik Ostrava ile yarım sezonluk anlaşan Milan Baros yeniden Türkiye'ye döndü. Antalyaspor ile prensip anlaşmasına varan Baros, son detayları konuşmak için menajeri Pavel Paska ile Antalya'ya geldi. Bugün Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile bir araya gelecek olan Baros'un akşam saatlerinde kesin olarak resmi imzayı atması bekleniyor. Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Milan Baros'un Türkiye dönüş kararından eşi Tereze'nin etkili olduğu ve Çek yıldızın en az 2 yıl daha Türkiye'de forma giymek istediği belirtildi. Baros'un transferi hakkında konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Baros ile kesin olarak anlaşmaya vardık. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi. Milan Baros'un transferine nokta koyan Antalyaspor, Semih Şentürk'ün transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Semih Şentürk ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor, Fenerbahçe'nin bonservis indirimi yapması durumunda transfere nokta koyacak. (sporx)





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...