Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihat Doğan davayı kaybetti

Düzenleyen:
Nihat Doğan davayı kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Survivor'a giden Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın ölümünün ardından söylediği sözler için 2 gazeteci tarafından sertçe eleştirilmişti. Gazetecileri mahkemeye veren Nihat, davayı kaybetti.

Özgecan Aslan'ın cinsel saldırıya uğrayarak katledilmesini 'mini eteğe' bağlayan Nihat Doğan, kendisini eleştiren iki gazeteci Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'a karşı açtığı davayı kaybetti.

KENDİSİNİ ELEŞTİREN GAZETECİLERİ MAHKEMEYE VERMİŞTİ

Nihat Doğan, 11 Şubat 2015'te bindiği minibüsün şoförü tarafından katledilen Özgecan Aslan'ın ölümünün ardından Twitter'da bir paylaşımda bulundu. Bu tweet yüzünden kendisini eleştiren iki magazin müdürü Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'a tazminat davası açmıştı. Gerekçesi de şuydu: "Onlar yüzünden Survivor'a gidemedim. 600 bin TL'den mahrum kaldım."

"SORUMLULUK KENDİSİDİR"

Medyaradar'ın haberine göre, iki gazeteciyi avukat Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar'ın temsil ettiği dava üç yıl sonra sonuçlandı. Mahkeme, "Tanınmış bir kişi olarak sosyal medyadaki paylaşımlarının sonuçlarını ön görmesi gerekirdi. Bir şeyleri kaybettiyse sorumlusu kendisidir" diyerek davayı reddetti.

"ŞUURSUZ!"

Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın ölümünün ardından tepki çeken şu tweet'i atmıştı: "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın." Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt, sunucusu oldukları "İkinci Sayfa" isimli programda türkücüyü, 'Şuursuz', 'Beyin süzgeci yok', 'Akıl tutulması yaşıyor' diye eleştirmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...