Edirnespor, Pelin Küccük'ü renklerine bağladı

/ Kaynak: İHA
Edirnespor, Pelin Küccük'ü renklerine bağladı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, İrem Tulgar transferinden sonra bugün de Çankaya Üniversitesi'nden, başarılı forvet Pelin Küccük ile anlaştı.

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, İrem Tulgar transferinden sonra bugün de Çankaya Üniversitesi'nden, başarılı forvet nbsp;Pelin Küccük nbsp;ile anlaşarak renklerine bağladı. nbsp;Edirnespor kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, yeni transfer Pelin Küccük, 1990 İstanbul doğumlu; İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Tercümanlık Bölümü'nde öğrenim gördüğü, 1.75 boyunda, Yıldız Milli, forvet pozisyonunda oynadığı, Basketbola Galatasaray altyapısında başlayarak; sırasıyla Galatasaray, TED Ankara Koleji, Ankara Nesibe Aydın ve Çankaya Üniversitesi takımlarında TKB2L ve TKBL'de forma giydiği belirtildi.
Geçtiğimiz sezon TKB2L'de mücadele eden Çankaya Üniversitesi takımında 32 maçta, 21.59 dakika ortalamada, 10.2 sayı, 2.4 ribaund, 2.9 asist ve 1.2 top çalma istatistikleri ile oynadığı kaydedildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Edirnespor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Serkan Liznak"Transfere biraz geç başlamış gözüksek de teknik ekibimizle birlikte takımımıza en yararlı olabilecek oyuncuları renklerimize bağlamak istiyoruz. Pelin Küccük' de kendini ispatlamış, başarılı bir oyuncu. Edirnespor forması ile başarılarının katlanarak devam edeceğine inanıyoruz. Takımımıza uyum sağlayabilecek, yararlı olacak oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Birçok oyuncuyla bu hafta içinde imzaları atmış olacağız ve bunları basketbol kamuoyu ile paylaşacağız. Basketbol severler çok kaliteli isimleri kadromuza kattığımızı göreceklerdir. Pelin'e Edirne'ye hoşgeldin diyoruz. Umuyoruz ki taraftarımızı da yakından tanıdığında, bu güzel atmosfer altında kendisin de çok keyif alacağı maçlar oynayacaktır" dedi.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...