Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Knicks, Metta World Peace ile anlaştı

/ Kaynak: AA
Knicks, Metta World Peace ile anlaştı

FUTBOL Haberleri  / AA

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından New York Knicks, Los Angeles Lakers'ın serbest bıraktığı Metta World Peace ile anlaşmaya vardı.

nbsp;NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Doğu Konferansı ekiplerinden Knicks, henüz kontrat imzalanmamış olsa da 33 yaşındaki forvet Metta World Peace ile anlaştıklarını duyurdu. Knicks'in, Charlotte Bobcats ile oynadığı NBA yaz ligi maçı için Nevada'da eyaletinin Las Vegas kentinde bulunan World Peace, takımın harika olduğunu ve katılmak için sabırsızlandığını ifade ederek, "Yap-bozun kayıp parçası olduğumu sanmıyorum. Bu oyuncularla oynamak benim için daha onur verici. Şu an için önemli olan tek şey, onlarla sahaya adım atmak. İlk beşe girmek ya da sahada temizlik görevlisi olmak umrumda değil. Yalnızca kazanmak istiyorum" diye konuştu. New York'un Queens bölgesinde doğan, lise ve üniversiteyi New York'ta okuyan World Peace'in menajeri Marc Cornstein de "Evet transfer olacak. Doğduğu şehre döneceği için çok heyecanlı" diyerek, transferi doğruladı. World Peace, 14 sezonluk NBA kariyeri boyunca 14,1 sayı, 4,7 ribaunt ve 1,8 top çalma ortalamasıyla oynadı.

Chicago Bulls, Indiana Pacers, Sacramento Kings, Houston Rockets ve Los Angeles Lakers formalarını giyen forvet, 2010 yılında Lakers ile şampiyonluk elde etti. World Peace, Pacers'ta oynadığı 2004 yılında hem All-Star hem de yılın savunma oyuncusu seçildi. - En iyi altıncı adam Smith en az 3 ay yok Geçen sezonun "en iyi altıncı adam"ı seçilen Knicksli J.R. Smith, sol diz kapağından geçirdiği ameliyat nedeniyle 3-4 ay takımdan uzak kalacak. 11 Temmuz'da Knicks ile 25 milyon dolar karşılığında 4 yıllık anlaşma imzalayan Smith'in, eylül ayının sonuna doğru hazırlık kampına katılması bekleniyor. Geçen sezon takımın önemli parçalarından biri olan 27 yaşındaki oyuncu, kenardan gelerek tutturduğu 18,1 sayı ortalamasıyla sayı kralı olan All-Star forvet Carmelo Anthony'nin ardından New York temsilcisinin en skorer ikinci oyuncusu olmuştu.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...