Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savcı Selim Kiraz soruşturmasında 1 tutuklama

Düzenleyen:
Savcı Selim Kiraz soruşturmasında 1 tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın makam odasında şehit edilmesine ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın makamında DHKP/C’li teröristlerce şehit edilmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyetindeki sorgusunun ardından dün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine sevk edilen M.Ö. tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti.
Savcılıkça ifadesi alınan M.Ö.’nün, eylem talimatını yurt dışından ağzına koyduğu SD kartla getiren ve başka bir terör saldırısı sırasında ölü olarak ele geçirilen
Berna Yılmaz’a, yurt dışı için vize almak maksadıyla muhasebeciliğini yaptığı şirkette çalışan olarak gösterdiği belirtilmişti. Nöbetçi Hakimlikçe sorgusu yapılan şüpheli M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...