Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edirne'de kaçakların botu devrildi, 10 kayıp

Düzenleyen:
Edirne'de kaçakların botu devrildi, 10 kayıp

GÜNDEM Haberleri

Edirne'de Meriç Nehri üzerinden botla Yunanistan'a gitmek isteyen kaçakların botu alabora oldu. Nehirde gözden kaybolan ve aralarında kadın ve çocukların bulunduğu en az 10 kişi için AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.

Edirne'de yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isteyen kaçakları taşıyan botun battığı ihbarı üzerine nehirde arama yapıldı. İddiaya göre, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu bot, Meriç Nehri üzerinden yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isterken alabora oldu. Sınırda nöbet tutan hudut askerlerinin yardım çığlıkları duyduklarını belirtmeleri üzerine olay yerine AFAD ekipleri çağrıldı. Görgü tanıkları lastik botta 8-10 kişilik bir grubun olduğunu anlattı. Ekipler nehirde botlarla arama çalışması başlattı. Arama sırasında kaçaklara ait olduğu düşünülen patlamış lastik bot da bulundu. Nehirde su seviyesinin çok yüksek ve akıntının fazla olması nedeniyle AFAD ekipleri yaklaşık 12 kilometrelik bir alanda arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...